Sensitiviteit is het intuitiƫf en invoelend vermogen van je hart&lichaam

Hierop leren vertrouwen en houden van je unieke eigen Zijn is de natuurlijke kracht en wijsheid van je hart.

Ik maak gebruik van:
* Lichaamsgerichte oefeningen en innerlijke afstemming voor meer rust, zelfliefde en zelfvertrouwen.

* Methodes om pijnlijke gevoelens veilig te kunnen toelaten en oefenen met nieuw gedrag (opstellingen, rollenspel) voor innerlijke veiligheid en grip op de triggers in je leven.

* Coaching voor bewustwording van je emotionele overlevingspatronen en het effect daarvan op anderen zodat je moeitelozer met hun kunt omgaan.
En om uitdagende situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken waardoor je er met zelfvertrouwen mee kunt omgaan.

* Fysieke aanraking en Quantum Sjamanic Healing Touch om je energetisch en fysieke lichaam te aarden/verbinden met de liefdevolle bewustzijns-licht-velden van Aarde (deel van je essentie) voor meer helderheid, zelfvertrouwen en rust.
Je chakra's met hun specifieke kwaliteiten kunnen beter met elkaar gaan samenwerken, en overlevingsgedrag wordt meer ontspannen omdat informatie van pijnlijke gebeurtenissen uit je bewustzijn wordt losgemaakt.
Dit gebeurt door gezamelijke intentie en omdat mijn bewustzijnsveld goed verbonden is met de Aarde komt er een vanzelfsprekende resonantie op gang.
Dit heeft altijd effect is wat ik van iedereen hoor en het effect is dat de eigen levensenergie en eigen wijsheid beter stroomt en innerlijke veiligheid en weten toeneemt.

Het wordt makkelijker om dieper liggende pijnlijke gevoelens toe te laten omdat je bewustzijn/je energieveld steviger is verbonden met Aarde&Universum; je gaat je herinneren dat je in feite een Kind van het Licht bent die als mens leert en groeit in bewustzijn door te ervaren en inzichten op te doen; van overleven naar autonoom leven.

* Geleide HARTmeditaties in verbinding met lichaam&Moeder Aarde; minder overspoeld voelen en prikkels beter kunnen aarden voor meer rust en plezier in je leven.


Ik ontdek steeds meer dat mijn adem mij verbindt met mijn lichaam en mijn lichaam verbindt mij met de wijsheid en liefde van mijn hart, buik/baarmoeder en Moeder Aarde.
Ik ervaar steeds meer dat mijn hele lichaam de uitdrukking is van mijn hart en misschien wel van een collectief Galactisch Hart waarin de Aarde aanwezig is.
Dit laat me zien dat alles met alles samenwerkt en dat iedere gebeurtenis, hoe pijnlijk soms ook, de verborgen bedoeling heeft om ons hart en menszijn te laten groeien naar een autonoom individu met verbonden relaties en energie gevende activiteiten.

En dat helpt me om rust, blijheid, draagkracht, helderheid, zelfliefde en innerlijke stevigheid te vinden.
De natuurlijke intelligentie van mijn hart en lichaam laat m'n gevoelens, emoties, innerlijk weten, behoeftes, verlangens enz. naar boven komen.
En ook blokkades die het gevolg zijn van ingehouden levensenergie en aangeleerde gedragspatronen om gevoelens te vermijden en natuurlijke menselijke behoeftes te wantrouwen en te bagataliseren.

Als je gaat leren hoe je dit aangeleerde gedrag kunt veranderen:

Betekent dat autonome keuzes maken vanuit groeiende zelfliefde, zelfwaardering en zelfvertrouwen.
Het toelaten van gevoelens van minderwaardigheid leidt tot innerlijke kracht om je unieke eigen waarde en kwaliteiten te leren voelen en vertrouwen.