Sensitiviteit is het intuitief en invoelend vermogen van je hart&lichaam

Hierop leren vertrouwen en houden van je unieke eigen mens Zijn is de natuurlijke kracht en wijsheid van je hart.

Ik maak gebruik van:
* Lichaamsgerichte oefeningen en innerlijke afstemming voor meer rust, zelfliefde en zelfvertrouwen.

* Methodes om pijnlijke gevoelens veilig te kunnen toelaten en oefenen met nieuw gedrag (opstellingen, rollenspel) voor innerlijke veiligheid en grip op de triggers in je leven.

* Coaching voor bewustwording van je aangeleerde emotionele overlevingspatronen en het effect daarvan op anderen zodat je moeitelozer met hun kunt omgaan.
En om uitdagende situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken waardoor je er met meer zelfvertrouwen mee kunt omgaan.

* Fysieke aanraking en Quantum Sjamanic Healing Touch om je energetisch en fysieke lichaam te aarden/verbinden met de liefdevolle bewustzijns-licht-velden van Aarde (deel van je essentie) voor meer helderheid, zelfvertrouwen en rust.
Je hartskwaliteiten (chakra s) kunnen beter met elkaar samenwerken, en overlevingsgedrag wordt meer ontspannen omdat informatie van pijnlijke gebeurtenissen uit je bewustzijn wordt losgemaakt.
Dit gebeurt door gezamelijke intentie en omdat mijn bewustzijnsveld inmiddels goed verbonden is met mn lichaam en Aarde komt er een vanzelfsprekende resonantie op gang.
Dit heeft altijd effect is wat ik van iedereen hoor en het effect is dat de eigen levensenergie en eigen wijsheid beter stroomt en innerlijke veiligheid en weten toeneemt.

Het wordt makkelijker om dieper liggende pijnlijke gevoelens toe te laten omdat je bewustzijn/je energieveld steviger is verbonden met Aarde&Universum; je zit beter in je lichaam.


En dat betekent autonome keuzes kunnen maken vanuit groeiende helderheid, zelfwaardering en zelfvertrouwen.
Het toelaten van gevoelens van minderwaardigheid leidt tot innerlijke kracht om je unieke eigen waarde en kwaliteiten te leren voelen en vertrouwen.