Ervaren psychotherapeut en lifecoach

Specialist in lichaamsbewustzijn

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Bewustzijnsontwikkeling Zutphen

Heb je het idee dat je niet goed weet waar je mee bezig bent? Waar je staat in het leven? En zou je iets willen veranderen, maar je weet niet hoe? Dan is het een goed idee om te werken aan je bewustzijnsontwikkeling in Zutphen. In mijn praktijk help ik je met je lichaamsbewustzijn en je lichaamswijsheid. Dit is mijn specialiteit en ik heb daar al veel mensen mee geholpen. Met een of meerdere sessies voor het ontwikkelen van je bewustzijn in mijn praktijk in Zutphen, werk ik met jou naar een situatie waar jij bewuste keuzes kunt maken. Hierdoor ervaar je meer geluk en voldoening in je leven.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem contact op

Vind je natuurlijke kracht door het ontwikkelen van je bewustzijn in Zutphen

In mijn optiek is het bewustzijn een groeiende kracht van liefdevolle aandacht. Richt je jouw aandacht naar de verkeerde zaken? Dan raak je al snel uitgeput. Meestal gebeurt dit, omdat dit gedrag jou al sinds je jeugd is aangeleerd. Het is daarom belangrijk dat je leert om je aandacht te vestigen op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Met mijn sessies bewustzijnsontwikkeling in Zutphen kan ik jou daarbij helpen en zal ik jou begeleiden naar je natuurlijke kracht. Dit doe ik met energetische en lichaamsgerichte oefeningen. Deze oefeningen zijn bijvoorbeeld gericht op ademhaling en aanraking. Ook dans zet ik in tijdens het ontwikkelen van je bewustzijn in Zutphen.

Profiteer van een gratis kennismakingsgesprek voor bewustzijnsontwikkeling in Zutphen

Het uiteindelijke doel bij het ontwikkelen van je bewustzijn in mijn praktijk in Zutphen, is dat je beter bij je gevoelens en je behoeftes komt. Hierdoor voel je meer verbinding met je hart en je lichaam, waardoor je uiteindelijk meer grond onder je voeten ervaart. Met mijn bewustzijnsontwikkeling in Zutphen help ik overigens niet alleen individuen. Ik begeleid namelijk ook relaties tussen partners en relaties tussen ouders en kind. Heb je interesse gekregen om samen met mij aan jouw bewustzijn te werken? Of heb je eerst nog vragen? Bel dan gerust naar Dageraad Lifecoaching via 06-31939238 en maak eventueel gelijk afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! 

Contactgegevens

Wilma Kruijt
Praktijk: Arnhemsestraat 60
6974 AK Leuvenheim (vlakbij Zutphen).
Of bij jou thuis in je vertrouwde omgeving
tel. 06-31939238
email: wilmakruijt@gmail.com

KVK - 54637538
BTW - 186142389B01


Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen afstemmen wat ik voor jou kan betekenen.
We bekijken dan in hoeveel sessies eea. kan worden gerealiseerd en wanneer jij vindt dat het genoeg is, of dat je ook andere aspecten wilt onderzoeken.
Bij een wat langere begeleiding kan een totaalbedrag worden besproken.


Tarieven incl. 21% BTW:
Kennismakingsgesprek: gratis
Sessie particulier 80,= voor 1,5 uur
Sessie zakelijk 120,= voor 1,5 uur