Ervaren psychotherapeut en lifecoach

Specialist in lichaamsbewustzijn

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Hartsbewustzijn Zutphen

(Volg je hart) is een advies dat iedereen wel eens een keer heeft gehoord. Het is niet verwonderlijk dat dit wordt gezegd bij mensen die moeite hebben om een beslissing te nemen. Je hart gaat namelijk niet alleen sneller kloppen van de liefde, maar het is ook een wijs orgaan. Het weet namelijk precies wanneer jij op de goede weg zit. Daarom is het zo belangrijk om naar je hart te luisteren. Is dit iets wat jij zou willen leren? Dan kan ik je helpen, want ik geef coaching voor hartsbewustzijn in Zutphen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem contact op

Laat de energie maar stromen

Hartsbewustzijn is een prachtig woord voor de energie die stroomt vanuit je hart. Net als met alle andere energiebanen, is het belangrijk dat de energie van je hart alle vrijheid krijgt. Tijdens mijn coaching voor hartsbewustzijn in Zutphen gebruik ik allerlei technieken om een soepele energiestroom te realiseren. Zo kun je bij mij lichaamsgerichte oefeningen verwachten en fysieke aanraking om je levensenergie te laten stromen. Ook is het belangrijk om je gedragspatronen te bekijken, omdat deze je geluk kunnen belemmeren.

Ga snel werken aan je hartsbewustzijn in Zutphen

Wil jij je hartsbewustzijn ontwikkelen? Dan ben je bij Dageraad Lifecoaching in goede handen. Ik heb veel ervaring en ben gespecialiseerd in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid. Mijn streven is om je te begeleiden naar je natuurlijke kracht, zodat je sterker en gelukkiger in het leven staat. Overigens kun je ook samen met je partner langskomen in Zutphen om te werken aan jullie bewustzijn. Hetzelfde geldt voor ouders en kinderen die hun relatie willen verbeteren. Er is dus veel mogelijk bij Dageraad Lifecoaching. Wil je jouw hartsbewustzijn vinden in mijn praktijk in Zutphen? Bel me dan snel op 06-31939238 en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Bezoek onze praktijk in Leuvenheim

Contactgegevens

Wilma Kruijt
Praktijk: Arnhemsestraat 60
6974 AK Leuvenheim (vlakbij Zutphen).
Of bij jou thuis in je vertrouwde omgeving
tel. 06-31939238
email: wilmakruijt@gmail.com

KVK - 54637538
BTW - 186142389B01


Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen afstemmen wat ik voor jou kan betekenen.
We bekijken dan in hoeveel sessies eea. kan worden gerealiseerd en wanneer jij vindt dat het genoeg is, of dat je ook andere aspecten wilt onderzoeken.
Bij een wat langere begeleiding kan een totaalbedrag worden besproken.


Tarieven incl. 21% BTW:
Kennismakingsgesprek: gratis
Sessie particulier 80,= voor 1,5 uur
Sessie zakelijk 120,= voor 1,5 uur