Ervaren psychotherapeut en lifecoach

Specialist in lichaamsbewustzijn

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Zelfwaardering Zutphen

Heb je er wel eens over nagedacht of je jezelf goed genoeg waardeert of niet? Als je positieve gedachtes over jezelf hebt, dan zit je goed. Is je zelfwaardering laag? Dan is het noodzakelijk dat je er wat aan doet. Je moet namelijk de rest van je leven met jezelf kunnen opschieten. Bevallen bepaalde zaken dus niet aan jezelf, zoals je gewoontes, de carrière die je hebt bereikt of hoe je met andere mensen omgaat? Kom dan langs om je zelfwaardering te verbeteren in mijn praktijk in Zutphen. Als specialist in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid kan ik je vast helpen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem contact op

Verhoog je zelfwaardering en je innerlijke kracht

Een laag zelfbeeld kan een behoorlijk obstakel zijn in je leven. Het maakt je onzeker, waardoor je mooie kansen misschien laat liggen. Ook hebben mensen met een mindere zelfwaardering vaak de bevestiging van anderen nodig voor hun doen en laten. Dageraad Lifecoaching kan je lage zelfwaardering veranderen door je bewustzijnsontwikkeling te stimuleren. Ook een cursus gedragspatronen kan je op de goede weg helpen, evenals begeleiding bij het ontdekken van je innerlijk kracht.

Start snel met de therapie voor een hogere zelfwaardering bij mij in Zutphen

Er zijn heel veel manieren om om te gaan met een lage zelfwaardering. Het is daarom goed om eerst een gratis kennismakingsgesprek te voeren, zodat ik mijn behandelplan op jou kan afstemmen. Zijn we akkoord? Dan kunnen we starten met de therapie voor een betere zelfwaardering in Zutphen. Dat kan in de praktijk, maar ook bij jou thuis als je dat fijner vindt. Speelt een lage zelfwaardering een rol in de relatie met je partner of kind? Ook dan ben je bij Dageraad Lifecoaching op het goede adres. Neem contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via 06-31939238!

 

Bezoek onze praktijk in Leuvenheim

Contactgegevens

Wilma Kruijt
Praktijk: Arnhemsestraat 60
6974 AK Leuvenheim (vlakbij Zutphen).
Of bij jou thuis in je vertrouwde omgeving
tel. 06-31939238
email: wilmakruijt@gmail.com

KVK - 54637538
BTW - 186142389B01


Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen afstemmen wat ik voor jou kan betekenen.
We bekijken dan in hoeveel sessies eea. kan worden gerealiseerd en wanneer jij vindt dat het genoeg is, of dat je ook andere aspecten wilt onderzoeken.
Bij een wat langere begeleiding kan een totaalbedrag worden besproken.


Tarieven incl. 21% BTW:
Kennismakingsgesprek: gratis
Sessie particulier 80,= voor 1,5 uur
Sessie zakelijk 120,= voor 1,5 uur