TERUG NAAR DE BASIS

donderdag 15 november 2012

Momenteel is er van alles in beweging wereldwijd en daarmee in het gevoelsleven en welbevinden van mensen. Beweging in het één zoals de economie heeft gevolgen voor alles: politiek bestuur, wetgeving, infrastructuur, huisvesting, gezondheidszorg, maatschappelijke normen en waarden, en zelfs het weer verandert met als gevolg, of is het andersom, grote gaten in het aardoppervlak, tectonische platen die over elkaar heen schuiven, aardbevingen. En dat is logisch want alles hangt samen met alles. Misschien moeten we deze veelzijdige crisis een spirituele crisis of een wereldwijde burnout noemen. En zoals vaak gebeurt en ook heel logisch is, is er een burnout voor nodig om tot het besef te komen dat we losgeraakt zijn van onze Basis. Alles is ons boven het hoofd gegroeid: de veelheid en complexiteit van de ratio verwart ons, we zijn verdwaald in het denken en verwarrende programmeringen van doorgeschoten verantwoordelijkheid, regelgeving en functie van geld. We zijn afgedreven van de Basis: Liefde, dienstbaarheid, warmte, verbinding, balans, de weg van het midden (Boeddha).

bos

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Liefde is te vinden in ons lichaam. Diep in ons lichaam voelen we ons één met de natuur, kunnen we ademen op het ritme van de natuur net zoals de natuurvolkeren, er is rust en innerlijk weten. Handelen vanuit niet-handelen. Liefde vormt de voedingsbodem en inspiratie voor doelgerichte kracht/actie met een duurzaam karakter, want liefde bevat de creatieve,scheppende intelligentie en het verstand de uitvoerende intelligentie. Terug naar de Basis die is te vinden in het gebied van hart naar bekken, daar waar we onszelf kunnen voelen in alles wat zich aandient, zodat we ons kunnen verbinden met de verstillende en orgastische energie van de aarde.
Zodat liefde, creativiteit en passie opborrelen om te voelen dat angst iets is van het denken, het heeft geen bestaansrecht want angst is slechts de afwezigheid van Liefde. Laten we massaal gaan bewegen, niet hardlopend, maar heel langzaam en heel aandachtig iedere beweging voelend in ons draaiende, bukkende, wiegende, ademende lichaam. Zodat we kunnen voelen wie we zijn en wat ons verbindt: Liefde vanuit eigen identiteit en autonomie.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Stel je eens voor hoe het voelt om liefde uit te wisselen met elkaar in een innige omhelzing, stel je voor dat je wordt omgeven door de hoogste vorm van Liefde, de Liefde waar je als kind diep in je hart zo naar verlangde. Die liefde is er: je hoeft je er in je gevoel alleen maar mee te verbinden, want iedereen heeft en wil die liefde van mens tot mens. Er is dus veeeeeeel meer liefde dan dat we denken.
En aangezien alles en iedereen met elkaar is verbonden via de universele Levensenergie scheppen we een collectief veld van verbinding en vertrouwen. Terug naar de Basis zodat iedereen geïnspireerd raakt met nieuwe wijze oplossingen. We hebben menskracht, liefde, creativiteit, grondstoffen en technologie. Er is geen probleem, het lijkt alleen maar zo (in het denken….).

Geplaatst door: Wilma

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38