Voelen wat er is

dinsdag 22 mei 2012

Op 4 mei 2012 heb ik een lezing bijgewoond van Joanne van Wijgerden (maakster van Healing Arts Liquid Light Frequencies). De essentie van deze lezing was: Aanwezig durven zijn in gevoelens.
In deze tijd is het belangrijk om niet meer op de automatische piloot te blijven leven, maar af te remmen en bezien wat er gebeurt in je leven en hoe dit voelt. Even de tijd nemen en aandacht geven aan wat er gevoeld wordt. Ook al voelt dat onprettig als er vervelende gevoelens zijn. Toch is het essentieel om die gevoelens er te laten zijn, al is het maar voor even.
In de wetenschap dat ze Lichter gaan voelen als ze niet meer worden weggedrukt. Door dit voelen oefen je invloed uit op het collectieve veld. Hoe meer mensen dit doen hoe groter het effect op het collectieve veld. Alles wat werd weggedrukt (in het donker houden) wordt steeds lichter. Waardoor het weer makkelijker wordt voor de rest van de mensheid om het eigen Licht te voelen. Dit geeft me een heerlijk gevoel: alles wat ik doe voor mezelf doe ik tevens voor een ander.

Geplaatst door: Wilma

bos

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38