✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Cursus gedragspatronen in Zutphen: leer hoe je de keuzes maakt die echt bij jou passen

Heb je het gevoel dat je niet de dingen doet die je echt wil? En sta je niet voor de volle 100 procent achter je keuzes? Dan kan het zijn dat je onbewust vastzit aan bepaalde gedragspatronen. Deze patronen worden je vaak als kind al aangeleerd, waardoor je je op een bepaalde manier gedraagt zonder dat je dat beseft. Als coach met een specialisatie in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid, kan ik je helpen met een cursus gedragspatronen in Zutphen. Op deze manier wil ik je begeleiden naar je natuurlijke kracht.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Profiteer van de positieve effecten van een cursus gedragspatronen in Zutphen

Tijdens onze coachingssessies werk ik naar bewustwording van je gedragspatronen. Ik kijk naar het effect van de patronen op jezelf, op anderen en op je levenssituaties. Ook benaderen we diverse uitdagende gebeurtenissen vanuit een andere invalshoek. Dit geeft meerdere positieve effecten, zoals meer zelfvertrouwen. Een cursus gedragspatronen in Zutphen kan je dus op allerlei manieren helpen. Het uiteindelijke doel is dat je meer helderheid, verzachting en liefde ervaart met jouw gedragspatronen. Hierdoor zul je meer genieten van je leven.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijnĀ  blog

Ontdek wat Dageraad Lifecoaching voor jou kan betekenen

Zoals gezegd kunnen je gedragspatronen niet alleen invloed hebben op jezelf, maar ook op de mensen om je heen. Ervaar je problemen met je naasten of denk je gewoon dat de relatie beter kan? Ik begeleid ook relaties tussen partners naar een beter niveau. Wil je een cursus gedragspatronen in Zutphen samen met je kind volgen? Ook dat is mogelijk, want ik geef ook begeleiding in ouder-kindrelaties. Je kunt me altijd vragen stellen door te bellen naar 06-31939238, of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin leg ik je alles uit over mijn cursus gedragspatronen in Zutphen.

Anderen bekeken ook: Hartsbewustzijn Zutphen | Innerlijke kracht Zutphen | Zielsconnectie Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38