✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Hartsbewustzijn in Zutphen: leer echt luisteren naar je hart

‘Volg je hart’ is een advies dat iedereen wel eens een keer heeft gehoord. Het is niet verwonderlijk dat dit wordt gezegd bij mensen die moeite hebben om een beslissing te nemen. Je hart gaat namelijk niet alleen sneller kloppen van de liefde, maar het is ook een wijs orgaan. Het weet namelijk precies wanneer jij op de goede weg zit. Daarom is het zo belangrijk om naar je hart te luisteren. Is dit iets wat jij zou willen leren? Dan kan ik je helpen, want ik geef coaching voor hartsbewustzijn in Zutphen.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Laat de energie maar stromen

Hartsbewustzijn is een prachtig woord voor de energie die stroomt vanuit je hart. Net als met alle andere energiebanen, is het belangrijk dat de energie van je hart alle vrijheid krijgt. Tijdens mijn coaching voor hartsbewustzijn in Zutphen gebruik ik allerlei technieken om een soepele energiestroom te realiseren. Zo kun je bij mij lichaamsgerichte oefeningen verwachten en fysieke aanraking om je levensenergie te laten stromen. Ook is het belangrijk om je gedragspatronen te bekijken, omdat deze je geluk kunnen belemmeren.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Ga snel werken aan je hartsbewustzijn in Zutphen

Wil jij je hartsbewustzijn ontwikkelen? Dan ben je bij Dageraad Lifecoaching in goede handen. Ik heb veel ervaring en ben gespecialiseerd in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid. Mijn streven is om je te begeleiden naar je natuurlijke kracht, zodat je sterker en gelukkiger in het leven staat. Overigens kun je ook samen met je partner langskomen in Zutphen om te werken aan jullie bewustzijn. Hetzelfde geldt voor ouders en kinderen die hun relatie willen verbeteren. Er is dus veel mogelijk bij Dageraad Lifecoaching. Wil je jouw hartsbewustzijn vinden in mijn praktijk in Zutphen? Bel me dan snel op 06-31939238 en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Anderen bekeken ook: Innerlijke kracht Zutphen | Lichaamsgerichte coaching Zutphen | Zelfreflectie Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38