✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Vind je innerlijke kracht in Zutphen en geniet van het leven

Je innerlijke kracht is de motor van een goed gevoel. Is het met deze kracht van jou in orde? Dan ben je iemand met een positieve houding, neem je verantwoordelijkheid voor je leven en heb je een flink doorzettingsvermogen. Je innerlijke kracht is echter alleen in topvorm als je het leven leeft dat je wilt leven. Helaas zijn daardoor veel mensen hun innerlijke kracht kwijt. Gelukkig is deze ook weer op te roepen met de juiste technieken. Je innerlijke kracht in Zutphen hervinden kan in de praktijk van Dageraad Lifecoaching.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Dageraad Lifecoaching heeft de juiste manier om de kracht in jezelf te ontdekken

Door mijn specialisatie in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid, kan ik je perfect begeleiden naar je natuurlijke kracht. Ik gebruik daarvoor allerlei verschillende technieken. Denk hierbij aan ademhalings- of lichaamsgerichte oefeningen. Ook helpen de juiste fysieke aanrakingen om je energie weer te laten stromen. Door coaching in je gedragspatronen krijg je bovendien meer zelfvertrouwen. Er zijn dus veel manieren waarmee ik jouw innerlijke kracht tijdens onze sessies in Zutphen kan vinden.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Boek een afspraak voor je innerlijke kracht in Zutphen

Behalve voor het ontdekken van je innerlijke kracht, kun je bij mij in Zutphen ook terecht voor andere zaken voor een beter leven. Zo kan ik je helpen bij je bewustzijnsontwikkeling of specifieke aandacht geven aan je hartsbewustzijn. Naast het geven van individuele coaching, kun je ook samen met je partner bij mij sessies komen volgen als jullie de relatie willen verbeteren. Hetzelfde geldt voor ouders met een of meerdere kinderen. Bij Dageraad Lifecoaching is er dus heel veel mogelijk. Wil je graag meer informatie? Bel me dan op 06-31939238 of neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Anderen bekeken ook: Lichaamsgerichte coaching Zutphen | Training mindfulness Zutphen | Cursus gedragspatronen Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38