✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Laat belemmeringen en spanningen verdwijnen met lichaamsgerichte coaching in Zutphen

Wanneer iemand overbelast raakt of een probleem heeft waar hij of zij zelf niet uitkomt, dan wordt meestal gedacht dat enkel praten de oplossing brengt. Men vergeet helaas het lichaam, terwijl deze zoveel te lijden heeft van spanningen, stress en andere ontevreden gevoelens. Een lichaamsgerichte coaching in Zutphen, in mijn praktijk Dageraad Lifecoaching, houdt in dat je lichaam intensief betrokken wordt bij het oplossen van je belemmeringen en spanningen. Met mijn specialisatie in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid. heb ik veel ervaring in lichaamsgerichte coaching.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Een uitgekiende combinatie waardoor je sterker wordt dan ooit

Tijdens de sessies combineer ik lichaamsgerichte oefeningen met de afstemming van de innerlijke ziel. Hierdoor ervaar je meer ontspanning, zelfliefde, zelfwaardering, aarding en zelfvertrouwen. Verder kun je bij mij onder andere lichaams- en gevoelsgerichte psychotherapie verwachten. Deze therapie is gericht op je geest en hart. Ook beoog ik hiermee je ziel in balans te krijgen. Zoals je ziet krijg je bij een lichaamsgerichte coaching in Zutphen een veelzijdige aanpak waar je lichaam, ziel, geest en hart aan deelnemen. Het doel is dat je uiteindelijk sterker dan ooit bent na je sessies met Dageraad Lifecoaching.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Maak een afspraak voor meer informatie over lichaamsgerichte coaching in Zutphen

Mijn doel is altijd om je te begeleiden naar je natuurlijke kracht. Dat is namelijk de basis van een gelukkig leven. Dat geldt ook bij relationele problemen. Dageraad Lifecoaching biedt daarom mogelijkheden om samen met je partner bij mij het coachingstraject in te gaan. Is er sprake van een problematische ouder-kindrelatie? Kom dan ook zeker langs bij mijn praktijk. Ook kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen waarin ik antwoord geef op al jouw vragen. Bovendien kunnen we dan overleggen wat ik voor jou kan doen. Bel voor meer informatie over lichaamsgerichte coaching in Zutphen naar 06-31939238!

Anderen bekeken ook: Training mindfulness Zutphen | Zelfreflectie Zutphen | Innerlijke kracht Zutphen

 

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38