✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Krijg rust in je hoofd met een training mindfulness in Zutphen

Leven in het hier-en-nu, dat is iets wat iedereen rust zou kunnen brengen. Door alle afleidingen die wij echter dagelijks meemaken, is het moeilijk om dit te bereiken. Met een training voor mindfulness in Zutphen leer je hoe je wel in het huidige moment kunt zijn. Ook ontdek je hoe je jouw aandacht kunt richten op zaken die belangrijk voor jou zijn. Zo wordt het leven een stuk eenvoudiger. Je leert je namelijk te weren tegen alle nodeloze ruis die ons dagelijks omringt: van social media tot tv en van ergernissen aan collega’s tot en met de drukte in de stad.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Ga voor een mindfulnesstraining op maat

Er zijn veel manieren om mindfulness te trainen. In mijn praktijk gebruik ik een combinatie van lopen, dansen en bewegen. Ook maakt ademmeditatie onderdeel uit van mijn training voor mindfulness in Zutphen. Ik kan echter elk behandelplan afstemmen op jouw wensen. Daarbij kan ik onderdelen weglaten, maar ook toevoegen. Met het behandelpakket van Dageraad Lifecoaching ben ik zeer veelzijdig. Zo kunnen we ons ook verdiepen in je gedragspatronen of oefeningen doen voor je lichaamsbewustzijn.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Boek een kennismakingsgesprek in voor een training mindfulness in Zutphen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de effecten van de training mindfulness in Zutphen van Dageraad Lifecoaching? Of wil je meer weten over de andere trainingen die ik geef. Vraag dan gerust om meer informatie. Ik vind het altijd geweldig om mensen hun natuurlijke kracht te laten ontdekken. Het maakt het leven zoveel mooier. Bij mij kun je ook terecht als je samen met je partner aan je relatie wilt werken. Hetzelfde geldt voor ouders en hun kind. Bel naar 06-31939238 voor een gratis kennismakingsgesprek!

Anderen bekeken ook: Zelfreflectie Zutphen | Zelfwaardering Zutphen | Bewustzijnsontwikkeling Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38