✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Krijg inzicht in jezelf met zelfreflectie bij mij in Zutphen

Het is goed om eens in de zoveel tijd objectief naar je doen en laten te kijken. Een dergelijk proces heet zelfreflectie. Het geeft je inzicht in waar je staat en hoe dat verbeterd kan worden. Je kunt echter nog een stap verder gaan en je psyche onder de loep nemen. Hoe gaat het met je gedachten en gevoelens? Wat voor rol spelen jouw herinneringen? En wat voor invloed heeft dit op je gedrag? Tijdens een zelfreflectie in Zutphen met mij als coach, pluizen we dit stap voor stap uit. Daarbij gebruik ik als ervaren lifecoach en hypnotherapeut verschillende bruikbare technieken.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Kijk in de spiegel en geef je leven een boost

Na de zelfreflectie in mijn praktijk in Zutphen, heb je weer handvatten om de wereld tegemoet te gaan. Je leert van een dergelijke sessie namelijk veel over jezelf. Zo weet je waar je energie van krijgt en wat je passies zijn. Maar ook ontdek je wat jou moe en ongelukkig maakt. Hierdoor kun je betere keuzes maken voor de toekomst. Met zelfreflectie houd ik je eigenlijk een spiegel voor met hoe het staat met je leven. Het is een ideale therapie voor als je het gevoel hebt vast te zitten en je iets wilt veranderen. Of misschien denk je er zelfs over om een compleet nieuwe start te maken.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Ontdek meer over zelfreflectie in Zutphen

Wanneer je voor Dageraad Lifecoaching kiest voor je zelfreflectie in Zutphen, dan heb je de keuze uit nog veel meer therapie├źn en coachingstrajecten. Zo kan ik je verder helpen met mijn specialisme, namelijk een of meerdere sessies in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid. Verder ben ik sterk in de begeleiding naar je natuurlijke kracht. Wil je de relatie met je partner of kind verbeteren? Bij mij kun je ook terecht voor coaching van een partnerrelatie of ouder-kindrelatie. Voor meer informatie kun je me bellen op 06-31939238, of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Anderen bekeken ook: Zelfwaardering Zutphen | Zielsconnectie Zutphen | Training mindfulness Zutphen

 

 

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38