✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Werk aan een betere zelfwaardering in Zutphen

Heb je er wel eens over nagedacht of je jezelf goed genoeg waardeert of niet? Als je positieve gedachtes over jezelf hebt, dan zit je goed. Is je zelfwaardering laag? Dan is het noodzakelijk dat je er wat aan doet. Je moet namelijk de rest van je leven met jezelf kunnen opschieten. Bevallen bepaalde zaken dus niet aan jezelf, zoals je gewoontes, de carrière die je hebt bereikt of hoe je met andere mensen omgaat? Kom dan langs om je zelfwaardering te verbeteren in mijn praktijk in Zutphen. Als specialist in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid kan ik je vast helpen.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Verhoog je zelfwaardering en je innerlijke kracht

Een laag zelfbeeld kan een behoorlijk obstakel zijn in je leven. Het maakt je onzeker, waardoor je mooie kansen misschien laat liggen. Ook hebben mensen met een mindere zelfwaardering vaak de bevestiging van anderen nodig voor hun doen en laten. Dageraad Lifecoaching kan je lage zelfwaardering veranderen door je bewustzijnsontwikkeling te stimuleren. Ook een cursus gedragspatronen kan je op de goede weg helpen, evenals begeleiding bij het ontdekken van je innerlijk kracht.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Start snel met de therapie voor een hogere zelfwaardering bij mij in Zutphen

Er zijn heel veel manieren om om te gaan met een lage zelfwaardering. Het is daarom goed om eerst een gratis kennismakingsgesprek te voeren, zodat ik mijn behandelplan op jou kan afstemmen. Zijn we akkoord? Dan kunnen we starten met de therapie voor een betere zelfwaardering in Zutphen. Dat kan in de praktijk, maar ook bij jou thuis als je dat fijner vindt. Speelt een lage zelfwaardering een rol in de relatie met je partner of kind? Ook dan ben je bij Dageraad Lifecoaching op het goede adres. Neem contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via 06-31939238!

Anderen bekeken ook: Zielsconnectie Zutphen | Bewustzijnsontwikkeling Zutphen | Lichaamsgerichte coaching Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38