✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Zielsconnectie maken in mijn praktijk in Zutphen

Een van de diepste banden die je met iemand kan hebben is via de ziel. Je kent vast wel de term zielsverwant. Met een zielsverwant, ook wel soulmate genoemd, deel je niet alleen een diepe liefde, maar ook een gevoel van herkenning. Heb je jouw soulmate nog niet gevonden? Geen nood, want ook je eigen ziel is een mooie bron van energie die je op allerlei manieren kan helpen in het leven. Voor het maken van een zielsconnectie kun je prima terecht bij Dageraad Lifecoaching in Zutphen. Als facilitator zielsverbinding kan ik je in contact brengen met je eigen ziel.

mooie lucht

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Ontdek allerlei therapieën en behandelingen die jou beter doen voelen

Een ontdekkingstocht naar je eigen ziel kan bijzondere inzichten aan het licht brengen. Een zielsconnectie maken bij mij in Zutphen is daarom een mooie basis om te zien wat je nog nodig hebt in het leven en wat je liever achter je laat. Doordat ik ben gespecialiseerd in lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid, kan ik je ook heel goed met het vervolg helpen. Bovendien kan ik je ook andere helende therapieën bieden, zoals mindfulness en lichaamsgerichte oefeningen. Bovendien is het voor mij mogelijk om door fysieke aanrakingen je hart en ziel beter met elkaar te laten samenwerken.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

 

Bekijk mijn blog

Boek direct een afspraak voor het maken van een zielsconnectie in Zutphen

Heb je interesse om de diepst mogelijke verbinding met jezelf te leggen, namelijk met je ziel? Maak dan een afspraak voor het maken van een zielsconnectie bij mijn praktijk in Zutphen. Of kom eerst langs voor een gratis kennismakingsgesprek, dan kan ik alles uitleggen over de zielsconnectie. Ook kunnen we eventueel over andere geschikte therapieën praten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van je natuurlijke kracht. Heb je vragen die je snel beantwoord wilt hebben? Dan kun je me telefonisch bereiken via 06-31939238!

Anderen bekeken ook: Bewustzijnsontwikkeling Zutphen | Cursus gedragspatronen Zutphen | Hartsbewustzijn Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38