✔ Ervaren psychotherapeut en lifecoach

✔ Specialist in lichaamsbewustzijn

✔ Plan een gratis kennismakingsgesprek

Bewustzijnsontwikkeling in Zutphen: op weg naar een gelukkiger leven

Heb je het idee dat je niet goed weet waar je mee bezig bent? Waar je staat in het leven? En zou je iets willen veranderen, maar je weet niet hoe? Dan is het een goed idee om te werken aan je bewustzijnsontwikkeling in Zutphen. In mijn praktijk help ik je met je lichaamsbewustzijn en je lichaamswijsheid. Dit is mijn specialiteit en ik heb daar al veel mensen mee geholpen. Met een of meerdere sessies voor het ontwikkelen van je bewustzijn in mijn praktijk in Zutphen, werk ik met jou naar een situatie waar jij bewuste keuzes kunt maken. Hierdoor ervaar je meer geluk en voldoening in je leven.

zonnige dagen

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Bezoek contactpagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hou je graag via mijn nieuwsbrief op de hoogte!

halfhalf

Vind je natuurlijke kracht door het ontwikkelen van je bewustzijn in Zutphen

In mijn optiek is het bewustzijn een groeiende kracht van liefdevolle aandacht. Richt je jouw aandacht naar de verkeerde zaken? Dan raak je al snel uitgeput. Meestal gebeurt dit, omdat dit gedrag jou al sinds je jeugd is aangeleerd. Het is daarom belangrijk dat je leert om je aandacht te vestigen op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Met mijn sessies bewustzijnsontwikkeling in Zutphen kan ik jou daarbij helpen en zal ik jou begeleiden naar je natuurlijke kracht. Dit doe ik met energetische en lichaamsgerichte oefeningen. Deze oefeningen zijn bijvoorbeeld gericht op ademhaling en aanraking. Ook dans zet ik in tijdens het ontwikkelen van je bewustzijn in Zutphen.

Ik begeleid ook partner-relaties

en ouder&kind relaties

Bekijk mijn blog

Profiteer van een gratis kennismakingsgesprek voor bewustzijnsontwikkeling in Zutphen

Het uiteindelijke doel bij het ontwikkelen van je bewustzijn in mijn praktijk in Zutphen, is dat je beter bij je gevoelens en je behoeftes komt. Hierdoor voel je meer verbinding met je hart en je lichaam, waardoor je uiteindelijk meer grond onder je voeten ervaart. Met mijn bewustzijnsontwikkeling in Zutphen help ik overigens niet alleen individuen. Ik begeleid namelijk ook relaties tussen partners en relaties tussen ouders en kind. Heb je interesse gekregen om samen met mij aan jouw bewustzijn te werken? Of heb je eerst nog vragen? Bel dan gerust naar Dageraad Lifecoaching via 06-31939238 en maak gelijk een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Anderen bekeken ook: Cursus gedragspatronen Zutphen | Hartsbewustzijn Zutphen | Zelfwaardering Zutphen

kinderen
bos

Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk contactpagina

lucht

Agenda

Wil je weten welke activiteiten er gepland staan?

Bekijk agenda

water

Blog

Bekijk zeker mijn blog voor interessante berichten.

Lees mijn blog

dageraadlifecoaching Wilmakruit@gmail.com 06 319 392 38